23.04.2010 г., 14:17 ч.

Щур купон 

  Поезия » За деца
607 0 0

ЩУР КУПОН

 

Звънва телефон:

- Ще има щур купон!

Кака беше там,

а аз дори не знам.

 

Гардероба си отворих,

роклите прерових.

Намерих си една

с картинка на цветя.

 

Влязох в автобуса

с прическата си руса.

На купона аз лудувах,

пеех и танцувах.

                Ралица Костова

 

 

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??