1 jul 2008, 0:20

Щурчово приспиване 

  Poesía » Otra
486 0 8
Щурците репетират нова песен.
На вятъра цигулките настройват.
Концертът тази нощ не ще е лесен.
За техния успех да се помолим.

В блатото и жабите притихват,
усетили вълшебни инструменти,
които във душите се провират,
предсказвайки неземните моменти.

Щурчетата дори сега не знаят,
че техният концерт е магнетичен.
Узнаят ли, това ще бъде краят -
мечтатели да могат да обичат.

Нека да запазим тишината
и да потънем в щурчевите песни...
Прожектор тази вечер е луната,
а влюбените - зрители чудесни.

Щурчета искат да са и звездите.
Аз виждам как със трепет ръкопляскат.
Вълшебството затваря ми очите,
поглъща ме на сънищата блясъка...

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??