27 jun 2021, 21:01

Щях да бъда друг 

  Poesía » De amor
316 1 0

Щях да бъда друг, ако беше останала до мен,

Щях да бъда друг, ако виждах твойте очи,

Щях да бъда друг, ако докосвах твойте коси,

Щях да бъда друг, ако не беше казала ми сбогом.

 

Помня всеки миг със теб,

Помня твойте очи как говореха безмълвно,

Помня твойте коси как оставиха ме сам,

Помня твойте думи на раздяла.

 

Сега съм друг и съм без теб,

Сега съм друг без очите ти да виждам сутрин,

Сега съм друг без косите ти вечер да докосвам,

Сега съм друг, но остави ми едничък спомен

и това е твоето последно сбогом.

 

© Simeonk Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??