21 may 2009, 19:23

Шведска тройка 

  Poesía » Erótica
3321 0 27

Врабчетата изцъклиха очи,

когато ме видяха на терасата -

излегната, с разпуснати коси,

с триъгълник: "Внимание! Опасна съм!"

 

И слънцето, и вятърът във миг

ме галеха, любовно запечатани.

С дъх нежност ме изпиваха, с език

събуждаха лавина от недрата ми.

 

Небето мастурбираше без срам,

изпразвайки на облаци страстта си.

Но малката подробност беше там,

че вместо да си с мен, ти бе с... жена си.

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??