27 sept 2013, 16:04

Сила 

  Poesía
335 0 3

Нежно ми е

на душата -

срещнах семенце

на добротата.

Днес поникна.

И ще израсте

дърво.

Казват,

като дъб е здраво.

Запазва те от всяко зло.

Под сянката му

мир ще видиш.

Семето е силно.

Зная.

Със силата си

разтопи ме то.

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??