Не бива да си слаба. Нямаш право!
Не само обещавай да си силна.
Раздадената вяра не изпразва.
А дадената клетва – не е всичко.
Убивай всеки полъх, който идва.
От север да смрази във тебе свободата.
Изпълвай всеки атом с тиха сила...
...и щом ти сложат ремък, в миг го махай...
© Цвет Todos los derechos reservados