23 дек. 2012 г., 17:14

Сила (незавършено...) 

  Поэзия
517 0 1

 

Не бива да си слаба. Нямаш право!

Не само обещавай да си силна.

Раздадената вяра не изпразва.

А дадената клетва – не е всичко.

Убивай всеки полъх, който идва.

От север да смрази във тебе свободата.

Изпълвай всеки атом с тиха сила...

 

...и щом ти сложат ремък, в миг го махай...

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??