24 abr 2012, 14:06

Силата е в мен 

  Poesía » Filosófica
653 0 0

Започнато: 19 Април 2012 г.

Силата е в мен

 

Да, това съм аз.

Трудно се общува с мен –

но не е невъзможно!

Момиче със силен характер

и добра душа съм аз.

Душа, която се  бори

 с несправедливостта,

а тя като че ли е вятър!

Да, такава съм...

и знам, че съм истинска.

 Истинска до мозъка на костите си!

Завършено: 24 Април 2012 г

© Донка Красимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??