Започнато: 19 Април 2012 г.
Силата е в мен
Да, това съм аз.
Трудно се общува с мен –
но не е невъзможно!
Момиче със силен характер
и добра душа съм аз.
Душа, която се бори
с несправедливостта,
а тя като че ли е вятър!
Да, такава съм...
и знам, че съм истинска.
Истинска до мозъка на костите си!
Завършено: 24 Април 2012 г
© Донка Красимирова All rights reserved.