5 jun 2019, 22:52

Силата на любовта 

  Poesía
209 0 0

Зимата... дойде през Юни!

Аномалия ли!? Кой да каже?

Май зависи от това!?

Който има влас, глави да реже...

 

А ние, простолюдието...

попара да ядем и не защото

гладни сме за нея...

а защото нямаме права, себе си да защитим.

 

Тука всичко се Продава...

даже да си "Откровен"

Ако нещо се наложи, в грях

ще бъдеш обвинен.

 

А силата да бъдем"Откровени"

тя мит е... в нашата Страна.

Българи сме! Мачкани от всички

не за друго а за туй че вярваме във любовта.

 

 

"Специален поздрав"

за всички... те си знаят за кой!

 

 

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??