30 jul 2008, 8:44

Силата на словото 

  Poesía
678 0 1
Празни бели редове...
 запълнени от празни думи...
  Събуждат страх и грехове...
     горчилка - прах от гуми...

Вилнеят вихри - сняг.
 Проплаква хладен дъжд.
  Морета милват бряг...
  и шепне сухият камъш...

Разпален огън-страст,
 изгаря стара горест...
  А изпод розовият храст,
   наднича гадна болест...

Стомана, Кръв и викове -
 заглъхват те, подхванати отново...
  Отминали години, векове...
   живеят в редовете-букви, думи...
СЛОВО...

© Емилио Катана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??