21 jun 2007, 11:15

силната любов 

  Poesía
2615 0 14
Любовта най-ценна е, когато
силата на времето я провери.
И, като пречистеното злато,
е минала през огън и води.

Когато силни ветрове и бури,
връхлитали са върху нея неведнъж.
Когато огън я гори на клада,
запалена от хорска глъч.

Когато смирено поглед не навежда,
а силата и ден след ден расте.
Тогава дори прилива приииждащ,
огъня в сърцата няма как да спре.

© Пламена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??