16 feb 2013, 18:51

Силни сълзи 

  Poesía
574 0 1

 

Бащите понякога страдат.

Тревога и тях ги души.

Неканена в леглото им си ляга

и стяга техните гърди.

 

Бащите за болката знаят,

но стискат зъби - да не си личи.

Изкуствено пред другите се стягат,

защото са мъже, нали!

 

Все пак...

Бащите понякога плачат.

Зад вестника крият това.

Единствен той разбира и попива

най-силната, най-мъжката сълза!

© Детелина Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??