16.02.2013 г., 18:51 ч.

Силни сълзи 

  Поезия
570 0 1

 

Бащите понякога страдат.

Тревога и тях ги души.

Неканена в леглото им си ляга

и стяга техните гърди.

 

Бащите за болката знаят,

но стискат зъби - да не си личи.

Изкуствено пред другите се стягат,

защото са мъже, нали!

 

Все пак...

Бащите понякога плачат.

Зад вестника крият това.

Единствен той разбира и попива

най-силната, най-мъжката сълза!

© Детелина Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??