25 abr 2017, 22:47  

Силните 

  Poesía » Otra
413 2 1

Силните

Силните не се боят от самотата!!!
За единак не става всеки вълк...,
а глутницата трудно им понася,
те имат труден, ала собствен път.
Силните не правят реверанси
и кланят се единствено на Бог,
сами лекуват тежките си рани
и грешките приемат за урок.
Силните умеят и да плачат
без сълзи и театри... със сърце,
но те по пътя няма да се влачат,
и Господ сътвори за тях небе...
Силните не са от днес за утре,
оставят светла диря в вечността.
Със раните и болките изкупват 
всичката вина на този свят !!!


Зареница/ Диана Стоянова/

© Диана Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много силно, правдиво, с дълбок смисъл! Предполагам, че е случайна грешка при писането, но понеже вярвам в Бог, не мога да не обърна внимание, че"Бог" се пише с главна буква.Поздравления за хубавата творба!
Propuestas
: ??:??