21 jun 2019, 9:42

Синева 

  Poesía
368 0 2

 

Денят отново е със мокра риза
и черешите изпили са дъжда,
и синевата от небето слиза
да разкаже приказка за любовта.

 

А синьото така да ме привлича,
че цвят е на молитвена надежда!
Дори за миг само него да обичах -
красота в живота винаги ще срещам.

© Вяра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??