12 jun 2012, 10:05

Синхрон 

  Poesía
421 0 1

Синхрон

 

Синхрон между разум и чувства,

аз преоткривам моите духовни блудства,

търся вътрешната си опора,

моята истинска изгора,

която да ми действа като лятна отмора,

мисловно съзидавам,

оценявам,

но и на огнени страсти се предавам,

вярна, вярна на себе си оставам!

 Аз силата на изгарящото от трепет щастие ще привлека,

дрехата на оптимизма от себе си няма да съблека,

на водопад от небесни обещания се нося,

милост за себе си не прося!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??