3 jun 2014, 11:18

Сини нощи 

  Poesía » Otra
495 0 8
Магията на нощите
и блясъкът на дните,
и тайни, спящи още,
и теменужки скрити...
В небето от мълчания
полягат ветровете.
А нежните мечтания
са седемлистно цвете.
Във жълти разстояния
измерват се следите.
И нощните сияния
са мигове разкрити.
Разпадам се на истини
във тези сини нощи.
А любовта единствена
в света ми смисъл носи.

© Любка Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??