1 ago 2006, 11:23

Синигерче... 

  Poesía
1324 0 2
Природа, красота, синее си небето
И тихичко се чува на синигерче гласчето
Седи на тънко клонче и пее свойта песен
А падащо листо напомня ни че иде есен
Прекрасно, изрисувано синигерче красиво
Налива на природата от звучното си вино
С което нежно гали и целува `и душата
Синигерчето кацнало на клона във гората...

© Гарванът Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??