4 may 2018, 0:07

Синя поляна 

  Poesía » De amor
433 0 0

Синия блясък

Потъна в земята

И сини цветя

Са безчет и навред

Синя поляна

 

Какви звезди са това

Самотно ранени

Сълзи от синя душа

Сини очи само две са

Синя поляна

© Ирена Дочева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??