4 мая 2018 г., 00:07

Синя поляна 

  Поэзия » Любовная
352 0 0

Синия блясък

Потъна в земята

И сини цветя

Са безчет и навред

Синя поляна

 

Какви звезди са това

Самотно ранени

Сълзи от синя душа

Сини очи само две са

Синя поляна

© Ирена Дочева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??