12 mar 2013, 13:22

Синьо безвремие 

  Poesía » De amor
432 0 1

Синьо безвремие

 

Притихнала вечер

в синьо безвремие.

Нежното докосване

с ръка и мисъл -

късчета наслада,

настръхнало споделяне.

Потъване в нощта

на влюбени души...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??