Mar 12, 2013, 1:22 PM

Синьо безвремие 

  Poetry » Love
438 0 1

Синьо безвремие

 

Притихнала вечер

в синьо безвремие.

Нежното докосване

с ръка и мисъл -

късчета наслада,

настръхнало споделяне.

Потъване в нощта

на влюбени души...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??