8 dic 2011, 18:57

Синьо цвете 

  Poesía » Otra
571 0 1

СИНЬО ЦВЕТЕ

Снегът така е сниман,
че на снимката изглежда син,
а обезглавеният на нея снежен човек
прилича отдалече на синьо цвете.

Отровено човекоядно растение, изяло
човешкото у себе си.
Остнало му само тялото.
Стъбло от отровата, цвета променящо си.

Защото човек е това, което яде.
Независимо дали е снежен,
направен от малко дете,
или посиняло човекоядно растение.

Снимката е доказателството!
Нищо, че е снимана при слънце в зенит,
на човека снежен фотографът отрязал е главата му
и снегът излязъл е син.


© Ендо Браунстоун Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Оставям те сам да оцениш написано!!!!!!А аз просто ще замълча!!!!И само да вметна-двойката не е от мен.
Propuestas
: ??:??