СИТНИ ЗЕВЗЕКЛЪЦИ
Ти беше в моето легло,
аз бях ли там?
Леглото топло е от мен,
потърси ме,
в леглото май съм сам.
С търсене намираш дори себе си.
*
Грам акъл,
метър визия,
три кила правеж:
абе някакъв келеш!
В ниската тревата и лайното стърчи!
*
Мойто мое е, защото си е мое!
Твойто пък го искам аз!
Азът ми така се утвърждава!
По „Народопсихология” ще имаш шест.
*
Мъжествен образ, напукани ръце,
бодливи бузи, мирис на нозе,
дъх на вино, груби ласки и...
О-о-о-о, я иди и си купи вибратор!
*
„Интровертно през екзестенциала си,
квазимодално деспирирам се,
чрез аплаузите ви се каптирам...”
Абе музотровци литературни,
как баба Пена ще ви разбере?
© Лордли Милордов Todos los derechos reservados