13 сент. 2013 г., 20:51

Ситни зевзеклъци 

  Поэзия » Гражданская
435 0 4

СИТНИ ЗЕВЗЕКЛЪЦИ

 

Ти беше в моето легло,

аз бях ли там?

Леглото топло е от мен,

потърси ме,

в леглото май съм сам.

С търсене намираш дори себе си.

 

                        *

Грам акъл,

метър визия,

три кила правеж:

абе някакъв келеш!

В ниската тревата и лайното стърчи!

 

                                               *

                        Мойто мое е, защото си е мое!

                        Твойто пък го искам аз!

                        Азът ми така се утвърждава!

                        По „Народопсихология” ще имаш шест.

 

 

*

                        Мъжествен образ, напукани ръце,

                        бодливи бузи, мирис на нозе,

                        дъх на вино, груби ласки и...

                        О-о-о-о, я иди и си купи вибратор!

 

*

„Интровертно през екзестенциала си,

квазимодално деспирирам се,

чрез аплаузите ви се каптирам...”

Абе музотровци литературни,

как баба Пена ще ви разбере?

© Лордли Милордов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??