СИЯЕЩО ОБИЧАНЕ
---------------------------------
на моето Слънце
Сега така внезапно, изведнъж
ще те превзема като плиснал дъжд…
Ще те обвия с буйната стихия
като пленяваща магия.
С треперещи от лудост устни,
ще ти разголвам сетивата…
Ще се промъквам тихичко на пръсти,
за да стигна до душата.
Като босоног хлапак ще сричам,
ще те Живея, ще те Дишам!
Сияеща, в дъжда към теб ще тичам,
ЗАЩОТО ТЕ ОБИЧАМ!!!
© Румяна Todos los derechos reservados
Поздравления!