Сияйна
О, розово сияние,
омайно и безплътно,
с очи от светлина,
с длани от вятър,
със стъпала от тишина.
Погледни ме -
запали ме с очи
и разгори ме със вятър!
Мини край мен
да чуя аромата ти,
да видя стъпките ти,
да помириша очите ти...
© Зорница Йорданова Todos los derechos reservados
Така е Ласка. Вече е оправено. Мерси специално