4 ago 2011, 12:16

Сияния 

  Poesía » Versos blancos
412 0 0

Сребърни пътеки и прах от лунна светлина.

Тишина. Тичам боса.

Галят ме сребърни клони.

Луната ме води в своето царство.

Лунно сияние - нежно вълшебство.

Идвам към теб - сън ли е всичко това?

Лунни пътеки - къпя се в сребърен звездопад...

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??