4.08.2011 г., 12:16 ч.

Сияния 

  Поезия » Бели стихове
413 0 0

Сребърни пътеки и прах от лунна светлина.

Тишина. Тичам боса.

Галят ме сребърни клони.

Луната ме води в своето царство.

Лунно сияние - нежно вълшебство.

Идвам към теб - сън ли е всичко това?

Лунни пътеки - къпя се в сребърен звездопад...

© Сиана Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??