20 may 2007, 11:55

... сияния в очите.... 

  Poesía
494 0 9
Ела със мен, със лунните сияния
по недостигнатите върхове,
докоснатите във съня мечтания
да се превърнат в живи светове.
Кристали розови са мислите,
обгърнали ни в алени желания
и сини полети са дланите,
преплетени в крила от истини.
От тази цветна приказност
на нескритите горения в очите,
светлеем до пределна святост
във сребърните капки на сълзите.
Рисуваните в сънища видения
сега обкичват ни телата,
достигнали със теб сияния
на лунните мечтания в очите.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??