20 mar 2024, 13:38

Скали 

  Poesía » De amor
138 2 0

Излязох на брега,

вятърът погали нежно кожата ми.

Вълните се разбиваха

победени в острите скали,

разпръсквайки се

като счупени стъкла.

Припомняха ми теб!

Искам името ти да изкрещя!

Ще се върнеш ли?

Ще ме скриеш ли от света?

А от навдигащата се тъга!

Ако си те пожелая,

ще се сбъднеш ли?

Или ще ме оставиш да се

разбия в скалите като вълна.

© Thea's poetry Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??