Излязох на брега,
вятърът погали нежно кожата ми.
Вълните се разбиваха
победени в острите скали,
разпръсквайки се
като счупени стъкла.
Припомняха ми теб!
Искам името ти да изкрещя!
Ще се върнеш ли?
Ще ме скриеш ли от света?
А от навдигащата се тъга!
Ако си те пожелая,
ще се сбъднеш ли?
Или ще ме оставиш да се
разбия в скалите като вълна.
© Thea's poetry All rights reserved.