22 jul 2010, 13:43

Скитница 

  Poesía » De amor
447 0 4

СКИТНИЦА

 

Последна любов,

след нея е мрака.

Молитва мълвя.

 

Смъртта не бива да чака...

 

***

С любовна магия ще те покрия!

Ти ме заробваш с мечти,

душата несретна кърви...

 

***

Дрогирана с любов,

пласьора си намразих.

За мене бе готов

в нозете ми да лази...

 

***

На нежни талази

любовта ни опази.

Сърцето си дари ми,

обичам те, любими! 

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??