22.07.2010 г., 13:43 ч.

Скитница 

  Поезия » Любовна
445 0 4

СКИТНИЦА

 

Последна любов,

след нея е мрака.

Молитва мълвя.

 

Смъртта не бива да чака...

 

***

С любовна магия ще те покрия!

Ти ме заробваш с мечти,

душата несретна кърви...

 

***

Дрогирана с любов,

пласьора си намразих.

За мене бе готов

в нозете ми да лази...

 

***

На нежни талази

любовта ни опази.

Сърцето си дари ми,

обичам те, любими! 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??