23 ago 2007, 15:17

... Скитник... 

  Poesía
509 0 1
Аз дълго скитах в самота,
дълго търсих любовта.
Пребродих цялата земя,
достигнах края на света.

Намерих те, да, намерих те.
Заклех ти се, да, заклех ти се,
да съм ти верен в любовта,
да бъдеш моя ти съдба.


И нека лед да станат сълзите ми
и нека спре да бие сърцето ми
и нека пепел стане душата ми,
ако я дам на друг.

© Петьо Вутов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??