2 abr 2012, 10:47

Скитник 

  Poesía » De humor
448 0 0

Скитник


Скитник тъжен,

търсещ надежда.

И вяра...

И огън...

Очите самотни

търсят времето,

онзи миг

на болка,

и мечта, 

и тишина...

Уморени от пътища

и безпътища,

и сълзи.

Очите самотни 

търсят топлина

в нечии очи.

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??