Apr 2, 2012, 10:47 AM

Скитник 

  Poetry » Humour
449 0 0

Скитник


Скитник тъжен,

търсещ надежда.

И вяра...

И огън...

Очите самотни

търсят времето,

онзи миг

на болка,

и мечта, 

и тишина...

Уморени от пътища

и безпътища,

и сълзи.

Очите самотни 

търсят топлина

в нечии очи.

© Ванко Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??