27 sept 2007, 8:27

Скоро 

  Poesía
1106 0 3
Останаха броени дни.
Мига на срещата ни наближава,
по устните ми самотата спи,
и тихо отброява календара.

Очите все по-ясно различават
извивките на твоя силует
и миговете наши наближават,
за да напишат следващия стихоплет.

© Силвия Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??