27.09.2007 г., 8:27 ч.

Скоро 

  Поезия
1110 0 3
Останаха броени дни.
Мига на срещата ни наближава,
по устните ми самотата спи,
и тихо отброява календара.

Очите все по-ясно различават
извивките на твоя силует
и миговете наши наближават,
за да напишат следващия стихоплет.

© Силвия Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??