Sep 27, 2007, 8:27 AM

Скоро 

  Poetry
1279 0 3
Останаха броени дни.
Мига на срещата ни наближава,
по устните ми самотата спи,
и тихо отброява календара.

Очите все по-ясно различават
извивките на твоя силует
и миговете наши наближават,
за да напишат следващия стихоплет.

© Силвия Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??