27 jun 2017, 19:42

Скорост 

  Poesía » Otra
215 0 0

Напира преди теб и те увлича,

замъква те коварно към пропастта,
от най-високото те хвърля,
летиш надолу, доволен от това.

 

Едва сглобил разпилените сегменти,
захласнат, пак си на ръба,
в тунел от мания с единствена посока,
предизвикана от гибелта...

 

Кракът неволно се поддава на импулс,
педалът те изпъва с подивяла газ,
вдишваш жадно оловно изпарение,
оставяш спомен - облак прах.

 

В надпревара палиш се, и те възбужда,
диверсия от бърза страст!
Любовно драскане на октанови чувства,
целта отмерва се със скорост в час!

© Misteria Vechna Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??