30 dic 2007, 16:33

Скрежно 

  Poesía » De amor
1359 0 11
Как ми е зашептяло
утро чисто през снежни сълзи узряло,
с блясък, в скърцащо бяло...

Ласка ледена плъзна,
скрежно да ме целуне по устните дръзна,
кратко... да не замръзна...

От дъха ми извая
бяло-синкави облачета в безкрая
дали сън бе - не зная...

Трая кратък миг само,
в който ми се прииска със теб да сме двама,
а край... някак... да няма...

© Дидислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??