16 sept 2009, 9:45

Скрий се 

  Poesía » De amor
514 1 1

Скрий тия очи, да не виждам

точно какво искам от теб.

Скрий тази усмивка, за да забравя

какво правя сега тук до теб.

 

Скрий тия ръце да забравя

всяко докосване и страст.

Защо омагьоса ме така, аз не зная

и не зная какво искаш от мен?

 

Скрий се от мен, забрави ме,

защото не мога да забравя аз,

че беше до мен и ми даде

една луда и пагубна страст.

 

 

© Никоя Наникъде Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??