Скрий тия очи, да не виждам
точно какво искам от теб.
Скрий тази усмивка, за да забравя
какво правя сега тук до теб.
Скрий тия ръце да забравя
всяко докосване и страст.
Защо омагьоса ме така, аз не зная
и не зная какво искаш от мен?
Скрий се от мен, забрави ме,
защото не мога да забравя аз,
че беше до мен и ми даде
една луда и пагубна страст.
© Никоя Наникъде All rights reserved.