Когато си тръгвам - боли
и към теб като идвам - също,
усмивката ми е в сълзи,
когато при теб се завръщам...
Когато изгарям - боли,
когато целуваш ме - също,
когато се смея - вали
и пак самотата прегръщам...
Когато ме галиш - боли,
когато желаеш ме - също,
но тебе обичам, нали
при тебе отново се връщам...
© Светла Todos los derechos reservados