2.07.2009 г., 12:27 ч.

Скрита болка 

  Поезия » Любовна
1092 0 12

Когато си тръгвам - боли

и към теб като идвам - също,

усмивката ми е в сълзи,

когато при теб се завръщам...

Когато изгарям - боли,

когато целуваш ме - също,

когато се смея - вали

и пак самотата прегръщам...

Когато ме галиш - боли,

когато желаеш ме - също,

но тебе обичам, нали

при тебе отново се връщам...

 

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??