Jul 2, 2009, 12:27 PM

Скрита болка 

  Poetry » Love
1093 0 12

Когато си тръгвам - боли

и към теб като идвам - също,

усмивката ми е в сълзи,

когато при теб се завръщам...

Когато изгарям - боли,

когато целуваш ме - също,

когато се смея - вали

и пак самотата прегръщам...

Когато ме галиш - боли,

когато желаеш ме - също,

но тебе обичам, нали

при тебе отново се връщам...

 

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??