14 jul 2010, 20:07

Скрити емоции 

  Poesía
650 0 2

Вътре в мене болка скрих,

нека сълзите кървави да раснат!

Обичта в мене аз стаих,

нека чувствата безпомощно да гаснат!

 

Маски хиляди смених,

пазех сърцето си от рани.

Душата си така и не разкрих

и изгубих себе си от хилядите тайни...

 

Пазех се от чувства, бягах надалеч...

Силно се страхувах от всеки мой копнеж.

И успях да се опазя от болка в любовта,

ала от самотата днес как да се спася?

 

© Красимир Иванов. Всички права запазени!

© Красимир Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??