Вътре в мене болка скрих,
нека сълзите кървави да раснат!
Обичта в мене аз стаих,
нека чувствата безпомощно да гаснат!
Маски хиляди смених,
пазех сърцето си от рани.
Душата си така и не разкрих
и изгубих себе си от хилядите тайни...
Пазех се от чувства, бягах надалеч...
Силно се страхувах от всеки мой копнеж.
И успях да се опазя от болка в любовта,
ала от самотата днес как да се спася?
© Красимир Иванов. Всички права запазени!
© Красимир Иванов Всички права запазени